Thisted Genbrug Vareoversigt Thisted Find vej Priser

Y's Mens Genbrug er et godt sted at handle. Du får gode og pæne varer til en pris, der er til at betale.

Du er altid velkommen til at kigge ind, - også hvis du ikke køber noget. Måske finder du en ting, du kan bruge, måske får du bare en god ide til dit hjem, under alle omstændigheder kan du orientere dig om, hvad vi har at byde på. Tag bare børnene med, de er også velkomne hos os, og det er ikke et kedeligt sted for dem, vi har masser af legetøj og børnebøger.

Y's Mens klubberne er en verdensomspænden­de organisation, som støtter kristeligt undom-sarbejde. Thisted Y's Mens Club støtter primært ungdomsarbejder i Thy, men vi delta­ger også i støtte af større opgaver her i landet og ude i verden.

Det er en meningsfyldt opgave at indsamle ting, som er blevet overflødig i vort velforsyne­de samfund, og se, at det kan gøre gavn hos andre. Der er glæde i en spejdertrop, når de får penge fra os til f. eks. en sommerlejr. Ude i den store verden kan midler fra vor butik være med til at etablere en skole, et børnehjem eller et hospital i et uland, hvor de mangler stort set alt.

STØT OS - OG DU HJÆLPER ANDRE.

Husk!

Hvis du har gode brugbare ting der­hjemme, som du ikke har brug for me­re, så vil vi meget gerne have det. Vi henter varer hver mandag.


Ring på tlf.: 23967337

Thisted Y’s Men’s Club

Der kan betales med DANKORT.


Solgte og reserverede varer opbevares max 8 dage.Vi gør opmærksom på at effekter kan været solgt, efter siden er opdateret.


OVERSKUD

Går til: ungdomsarbejde og andre humanitær  formål.